Over ons

Warmerdam Someren BV is een kwekerij van tulpen en lelies gevestigd in Someren. Dit bedrijf behoort tot de grotere tulpenleveranciers in Nederland. 

De familie Warmerdam kweekt al 40 jaar bloemen waarbij veruit het grootste deel bestaat uit de verkoop van tulpen.

De leiding van het bedrijf bestaat sinds 2010 uit Sander en Daniëlle Warmerdam die met een team van 25 werknemers een kwalitatief goed product in de markt wil zetten. Daarom is een aantal jaar geleden besloten om het bedrijf volledig te gaan automatiseren om tegemoet te kunnen komen aan de diverse wensen van de klant. Dit heeft gezorgd voor een verhoging van de productie en kwaliteit, waarbij er nog genoeg ruimte is om verder uit te breiden.

Sinds een aantal jaren telen wij ook zelf een deel van onze bollen in deze regio waardoor we een nog betere kwaliteit kunnen garanderen. 

Warmerdam Someren BV maakt ook deel uit van het samenwerkingsverband TOP TULP. Dit samenwerkingsverband bestaat uit een aantal tulpenkwekers uit de regio Venlo. Deze kwekers bieden gezamenlijk hun assortiment tulpen aan om beter op uw wensen vanuit de markt in te kunnen spelen.